به سايت اطلاعات.نت
خوش آمديد

صفحه نخست | روزنامه ه | گروهاي سياسی | دب و هنر | راديو | تلويزيون |فايل های صوتی
وب لاگها| كامپيوتر | مقالات مذهبی | ورزشی تاريخ وفرهنگ | تماس با ما | بایگانی

 


bookmark print></a><a href='http://faves.com/Authoring.aspx?u=www.ettelaat.net/09-december/news.asp?id=43425&t=سوء قصد به جان آیت الله بروجردی در زندان اوین'><img border= myspace.com reddit.com del.icio.us Facebook Twitter

سوء قصد به جان آیت الله بروجردی در زندان اوین
  ساعت 3 بعد از ظهر روز یک شنبه 22 آذر 1388، هنگامی که آقای بروجردی برای تماس با خانواده خود به کابین تلفن زندان واقع در حیاط بند مراجعه نمود، یک بلوک سیمانی بزرگ بطور ناگهانی از دیوار بلند آن محل سقوط کرده و در کنار پای ایشان متلاشی شد. این حادثه به قدری غیر عادی بود که تمامی زندانیان بند ویژه روحانیت در محل حاضر شدند و حتی مسئولین زندان به آنجا آمده و در جواب اعتراض زندانیان، تنها به غیر مترقبه خواندن این حادثه، اکتفا کردند.

با توجه به اتمام دوره محکومیت آقای بروجردی، وضعیت بد جسمانی و فشارهای وارده از سوی نهادهای حقوق بشری برای آزادی این زندانی عقیدتی سیاسی، از این به بعد احتمال بروز چنین جنایات و حوادث ساختگی برای از بین بردن ایشان و سایر زندانیان بسیار خواهد بود.

لازم به ذکر است مسئولین زندان در ادامه اقدامات کارشکنانه خود ، از ارسال لباس گرم و مناسب جلوگیری می کنند و همچنین مدتی است که روزها آب گرم بند مذکور نیز قطع می باشد.

در همين رابطه

توجه:استفاه از مطالب اطلاعات.نت با ذكر ماخذ آزاد می باشد

با خبرهای خود به خبررسانی اطلاعات.نت ياری رسانيد!

Copyright © 1999-2010 Ettelaat Network, All Rights Reserved
Webmaster
اطلاعات.نت به هيچ گروه و مرام و مسلك وابسته نيست